fbpx

Byggeservice

Er du byggeleder, så har du ikke brug for flere arbejdsopgaver. På dit skrivebord ligger stakkevis af tegninger, tilbud, kalkulationer og på din opslagstavle hænger måske et kæmpe print af en tidsplan, med markering af afleveringstidspunktet (der som ofte er alt for tidligt…)

Dit behov er at få placeret nogle opgaver, hvor andre tager ansvar for at de gennemføres. Lad Clean Division tage ansvar for at skurvognene rengøres, og skal vi også levere forbrugsartikler efter behov, klarer vi også det.

Inden opgaven afleveres til bygherre, har du også brug for at der gennemføres en rengøring, så jeres arbejde fremstår som klar til brug. Den opgave vil vi også godt påtage os. Ring 40744300 – så får vi din hverdag til at fungere.

Lad os lave en aftale om fast rengøring af jeres skurvogne, og suppleret med løbende leverance af forbrugsartikler. Så er den opgave placeret, og endnu en ting mindre at holde styr på.

Alle har interesse i at undgå arbejdsulykker. Mange skader sker fordi der mangler oprydning på arbejdspladsen. Måske kunne vi være en mulig løsning. Nogle få timers oprydning, og en regelmæssig støvsugning for at bortskaffe det værste støv… så er I kommet et væsentligt skridt i den rigtige retning.

Har I brug for at få rengjort byggeriet op til afleveringens gennemførelse, så lad os tage hånd om den opgave. Sørger I for vand, strøm og anviser et sted hvor vi kan placere affald, så hopper vi i arbejdstøjet, så snart I er færdig med jeres del af opgaven.

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste opgave.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.