fbpx

Ejendomsservice

Er du ejer eller administrator af ejendomme, har du naturligvis interesse i, at de er velfungerende. Ejendomme med et godt renomé har typisk meget få dage på årsbasis, hvor lejemål står tomme – til gavn for jeres økonomi. Men, det kræver at ejendommen serviceres på fornuftig vis, så lejerne er tilfredse. Clean Division kan hjæpe jer med den opgave.

Trappevask, rengøring efter fraflytning/istandsættelse, vedligehold af grønne områder eller hvis der er behov for vinterservice… så er Clean Division altid frisk på at trække i arbejdstøjet.

Ring blot 40744300 og lad os aftale et møde. Så giver vi jer et forslag på, hvordan jeres hverdag kan fungere.

En del af ejendomsdriften omhandler trappevask. Den opgave kan vi løse for jer. Har I brug for tømning af affald i nedfaldsskakte, klarer vi også den opgave. Vi laver en fast aftale om, hvornår opgaverne skal udføres, og så er der én opgave mindre for jer at klare.

Hvem sørger for at lejemål er rengjort efter fraflytning ? Hvem sørger for at et lejemål er klar til indflytning ? Clean Division kunne være jeres administrators forlængede arm. Når vi har en fast aftale på en ejendom, så kender vi hvordan ønsker og behov er for at imødekomme ejeren/foreningens interesser. Også hvis I vælger at skifte administrator. Vi gør det nemt for jer.

Har I brug for at få slået græs, klippet hæk, eller måske vinterservice ? Lad os kigge på den opgave. Og skulle der være brug for anden ydelse, så hør om ikke vi kan hjælpe jer med det… Det får jeres dagligdag til at fungere.

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste opgave.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.