Rengøring

Som professionel sparringspartner for erhvervslivet, tilbyder vi et koncept, der bredt kan dække kundernes behov i såvel kontrakt- som enkeltstående opgaver.
En regelmæssig rengøring suppleret med periodiske ekstra ydelser efter den enkelte virksomheds behov, er med til at sikre et stabilt kvalitetsniveau, uden at der betales for meget for varen.
Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og ud fra dette kan vi sammensætte et forslag til en aftale. Og i takt med at jeres behov forandres, tilpasser vi vores ydelse, så jeres dagligdag fungerer bekvemt.
Lyder det enkelt og nemt ? … Sådan skal det være når man entrerer med Clean Division.
Daglig rengøring

Har I en kontrakt med Clean Division omkring rengøring, får I en fast assistent, der dagligt sørger for at udføre opgaverne. Det sikrer en stabil kvalitet, og hvis I ønsker at vi skal levere jeres forbrugsartikler, sørger vi for automatisk genbestilling, når behovet opstår. Opstår der behov for andet end hvad vi har aftalt, så kontakt os.

Miljø

De fleste firmaer vil gerne profilere sig på et hensyn til vores miljø. Naturligvis skal vi passe på ikke at belaste miljøet unødvendigt, og dette gælder også for rengøringen. I mange tilfælde kan vi med fordel anvende et mobbesystem til vask af gulve, hvor man med blot ½ liter rent vand, kan rengøre ca 100 m2 gulv uden brug af kemi.

Terrazzo

Ofte er der anvendt terrazzo i baderum. Ulempen er, at der opstår kalkdannelser, og forsøger man at fjerne kalk med syre, vil der opstå skade på terrazzoen. Det problem har vi løst. Vi kan fjerne kalk uden at beskadige gulvet.

Vil du høre nærmere, så kontakt os.

Vidste du at...
  • kalk på terrazzo (eksempelvis i baderum) kan fjernes uden brug af syre
  • halm kan effektivt bekæmpe algedannelse i et have bassin.
  • permanent tusch streg på f.eks. whiteboard tavle kan fjernes ved at anvende… permanent tusch

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste opgave.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Menu