fbpx

Fleksible rengøringsaftaler til erhverv

Hos Clean Division kan vi tilbyde en række forskellige rengøringsløsninger til virksomheder. Det er vores førsteprioritet at kunne tilbyde løsninger, som dækker vores kunders behov for erhvervsrengøring. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og vores portfolio spænder bredt. Vores typiske opgaver består i at rengøre:

  • Kontorer og mødelokaler
  • Receptioner og fællesarealer
  • Lagerhaller

Vi kan varetage rengøringen af hele jeres ejendom og fleksibilitet er et af nøgleordene i de løsninger vi tilbyder. Med os som din samarbejdspartner til erhvervsrengøring kan du være sikker på, at virksomhedens lokaler og arealer altid fremstår rene og indbydende. Hos Clean Division er vi altid rustet til rengøring af alle større erhvervsejendomme.

Vi bestræber os altid på at skræddersy en løsning, der tilpasses de ønsker I måtte have. Ønsker I synlig rengøring eller skal det udføres uden for jeres arbejdstid? Er miljøvenlig rengøring et ønske, eller stiller I krav til desinficering af arealer? Uanset hvilke behov I har, sørger vi for at tilbyde en løsning der matcher.

Når du indgår et samarbejde med os, sørger vi ligeledes for at planlægge arbejdet, så det ikke bliver til gene for virksomhedens medarbejdere og gæster. Skal vi stå for regelmæssig rengøring i din virksomhed, kan vi ligeledes supplere med flere periodiske ekstra ydelser, som der måtte være behov for.

Rengører vi virksomhedens arealer, kan du være sikker på et stabilt kvalitets- og serviceniveau. Vi har flere års erfaring med erhvervsrengøring, hvorfor vi kan påtage os opgaven og tilpasse denne, således jeres dagligdag forløber så bekvemt som muligt. Ligeledes kan vi også stå for at levere virksomhedens forbrugsartikler. Og har I brug for vinduespolering, måtteservice, ejendomsservice eller andet, så prøv at hør om ikke vi også kan hjælpe med en løsning, der får jeres hverdag til at fungere – nemt og bekvemt.

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre nærmere. Vi tager en professionel vurdering af jeres ønsker og behov, og kommer med en fleksibel løsning, som er tilpasset de specifikke behov for rengøring i jeres virksomhed.

Ring til os i dag på telefon 40 74 43 00 eller skriv til os på mail info@cleandivision.dk, og lad os aftale et møde. Så får vi jeres hverdag til at fungere.

De fleste firmaer vil gerne profilere sig på et hensyn til vores miljø. Naturligvis skal vi passe på ikke at belaste miljøet unødvendigt, og dette gælder også for rengøringen. I mange tilfælde kan vi med fordel anvende et mobbesystem til vask af gulve, hvor man med blot ½ liter rent vand, kan rengøre ca 100 m2 gulv uden brug af kemi.

Ofte er der anvendt terrazzo i baderum. Ulempen er, at der opstår kalkdannelser, og forsøger man at fjerne kalk med syre, vil der opstå skade på terrazzoen. Det problem har vi løst. Vi kan fjerne kalk uden at beskadige gulvet.

Vil du høre nærmere, så kontakt os.

  • kalk på terrazzo (eksempelvis i baderum) kan fjernes uden brug af syre
  • halm kan effektivt bekæmpe algedannelse i et have bassin.
  • permanent tusch streg på f.eks. whiteboard tavle kan fjernes ved at anvende… permanent tusch

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste opgave.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.