fbpx

Øvrige ydelser

Når man søger udfordringer, får man ofte mulighed for at løse usædvanlige opgaver af meget divergerende karakter.  Om det er rengøring af klokketårn, en svømmehal, en 132 KV transformer station eller skal der fjernes tykke kalkbelægninger i et baderum, så er det altid en sjov opgave med udfordringer i. Vi har fået lov til at tumle med rigtig mange sjove opgaver, hvilket har bidraget til en viden, I som kunde kan få gavn af.

Vores opgave er at levere den serviceydelse som vores kunder efterspørger. Trænger jeres gulve til en ekstra kærlig hånd, så løfter vi gerne opgaven. Har I brug for at der bliver gået til hånde med en række forskellige praktiske ting, så prøv at kaste et blik på vores Piccolineservice.

Måske har I et helt andet behov… så giv os et kald på 40744300. Så prøver vi at finde en god løsning der får jeres hverdag til at fungere.

Trænger gulvene til en ekstra kærlig hånd, har vi både materiel og viden til at løse opgaven.

Trænger jeres tæpper til at blive renset, så kan vi tilbyde at løfte den opgave. Vi udlægger kemi der ved hjælp af børstevalser trænger ned i tæppet, hvor det krystalliserer og indkapsler snavset. Afslutningsvis støvsuges arealet og I kan umiddelbar herefter træde på tæppet.

Har I brug for en person, der kan forestå klargøring til møder, lave kaffe, bringe post rundt i firmaet eller andre praktiske ting som får dagligdagen til at fungere, så kunne Piccolineservicen være en god løsning. Vi tager gerne et møde med jer, og kommer med et bud på, hvad der skal til for at gøre jeres arbejdsdag nemmere.

Vi har mange års erfaring i at rengøre kirker. Samme med bl.a. Nationalmuseets eksperter har vi udført rengøring lige fra små landsbykirker til Roskilde Domkirke.

Vil du høre nærmere, så kontakt os.

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste opgave.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.